Events | Amorim Cork Flooring

Green Bussiness
Product Positioning

Where

October 19th
Starting at 8 am

When

Centro de Congressos Alfândega do Porto
Porto

Share your feedback about the event

Your opinion matters!

Welcome to Amorim Cork Flooring International Sales Meeting!

For the first time in over a year, we have the opportunity to be safely together in person again, to exchange ideas and experiences that motivate our continuous improvement.

The agenda for this day will cover all major topics in our company and will feature 6 Forums, that will provide dynamic moments, in which we count on your active participation to make it even more interesting.

Feel free to ask any questions you might have in our Shoot to Kill form, that will be available on this page, during the day of the event.

We are looking forward to see you all again in person!

Agenda

08:00

Reception of Participants

08:30

Opening Speech

António Amorim . 15 min

08:45

Strategic 2022-2024

Fernando Melo . 45 min

09:30

Human Resources Strategy

Anabela Teixeira . 20 min

09:50

How to manage data basis link to CRM

José Mogadouro (Informa DB) . 30 min

10:20

Coffee-Break

15 min

10:35

Forum 1

Please check your group . 40 min

11:15

Forum 2

Please check your group . 40 min

11:55

Forum 3

Please check your group . 40 min

12:35

Lunch

75 min

13:50

Forum 4

Please check your group . 40 min

14:30

Forum 5

Please check your group . 40 min

15:10

Forum 6

Please check your group . 40 min

15:50

Coffee-Break

30 min

16:20

Forum results presentation

60 min

17:20

Shoot to kill

Fernando Melo . 15 min

17:35

Wrap-up

Fernando Melo . 10 min

17:45

Closing Speech

António Amorim . 15 min

18:00

End of session

18:45

Reception of participants

19:00

Dinner at Casa Ferreirinha

-

Awards

1.

Best Customer Service

2.

Best Salesman

3.

Sales Growth Manufactured (Margin)

4.

Sales Growth (Wise) – weight

5.

Continuous Improvement

6.

Make it Happen

7.

Best Project

8.

Sales Price Increase

9.

Sustainable Business Model

10.

Leadership

11.

Career

12.

Excellence

Forums

Check your badge for the group number and respective agenda below

10:35

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

11:15

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

11:55

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

13:50

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

14:30

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

15:10

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

Arto Helimo

Bjarne Pedersen

Cesária Carvalho

Elsa Couto

Francisco Rego

Gisela Pires

Luisa Fontes

Mariana Jesus

Marlene Silva

Nuno Barroca

Poul Kristensen

Raphael Keller

Rhett Waldman

Ricardo Dias

Sandra Bem

Silvio Oliveira

Steffen Schmid

Tiago Moreira

Tomas Cordes

10:35

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

11:15

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

11:55

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

13:50

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

14:30

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

15:10

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

Alexander Jäger

António Amorim

Aram Szaginian

Cátia Pereira

Daniel Muff

Fernando Melo

Florian Hümmer

Gabriela Pais

Isidoro Lo Porto

Janis Großkinsky

Joana Gomes Ferreira

Jürgen Bawidamann

Lasse Nurminen

Manuela Almeida

Morten Schubert

Odete Lopes

Patrick Allen

Pawel Gasiorek

Ricardo Lago

Ruben Silva

Rui Fernandes

Silvina Silva

Simon de Vries

Susana Azevedo

10:35

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

11:15

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

11:55

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

13:50

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

14:30

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

15:10

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

Alex Jorgensen

Alexandra Brito

Anabela Teixeira

Andreas Stocks

António Teixeira

Cristina Amorim

Dario Dolferus

Dierk Engleder

Fabio Zottarel

Hernâni Pacheco

Inês Salgueiro Marques

Jessica Moussa

Manuel António

Mario Mindemann

Mogens Fisker

Ole Quist

Paula Oliveira

Pedro Magalhães

Rui Cruz

Sónia Ferreira

Thomas Hamelin

Tobias Storch

Vitor Almeida

10:35

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

11:15

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

11:55

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

13:50

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

14:30

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

15:10

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

Alexandra Godinho

Ana Martins

Ana Matos

Andre Garçon

André Tavares

Carlos Alberto

César Daniel

Cory Hubbart

Frank Rautenberg

Inês Fontes

Jörg Strüve

José Braz

Marco Calo

Maria Salomé

Mário Brandão

Norbert Schöpp

Nuno Sousa

Patrícia Ribeiro

Paula Moutinho

Pedro Garcia

Sebastian Seeger

Siegfried Kronreif

Teresa Rodrigues

Thomas Schüttler

10:35

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

11:15

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

11:55

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

13:50

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

14:30

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

15:10

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

Anders Edlund

André Alão Silva

Arseniy Gorokhov

Cláudia Soares

Daniel Santos

Fernando Almeida

Francisca Queirós

Gerd Dinse

Irina Karkacheva

José Figueiredo

Klaus Bauer

Kristin Leinemann

Lars Olsson

Manuel Fontes

Manuel Vieira

Michael Birkhof

Rafael Rocha

Ragnar Eggers

Raphael Ceuppens

Raquel Lopes

Rustam Yusupov

Sandra Medas

Séverine Kraczkowski

Stefan Jehle

Umut Sönmez

10:35

Product Reliability

Moisés Ribeiro . 40 min

11:15

Power BI update / Green Strategy

Gonçalo Marques . 40 min

11:55

SKU's / Stock Levels / ABC Classification / Service Level

Pedro Mota . 40 min

13:50

Digital Marketing

Catarina Gonçalves . 40 min

14:30

Hydro 2G / Wise 2.0

Roberto Teixeira / Manuel Santos . 40 min

15:10

Product Development (New Collection / Product Plan 2022)

Jean-Sebastien / Ana Isabel Teixeira . 40 min

André Barbosa

Arto Ylinen

Bruno Mendes

Emilia Moreira

Evgeniy Evstyunin

Graça Rocha

Grzegorz Kolarski

Jerónimo Jesus

Joacim Westerberg

João Sousa

Júlio Henriques

Kelly Downs

Luis Rodrigues

Manuel Araújo

Marcela Pereira

Mariana Madeira

Marta Leal

Nico Rode

Paula Amorim

Rafael Jesus

Roman Pietruszca

Sebastião Gonçalves

Ulrich Martens




WHERE TO GO

Download the floor plan to know where the meeting and foruns will take place

Download floor plan

Let us know your opinion

In order to improve your experience in upcoming events